Uncategorized

Elämyksellinen lahja hääparille

Häälahjan ei aina tarvitse olla yltiöromanttinen tai sisältää syvällistä symboliikkaa. Jos hääparin huumorintaju riittää, häälahjallakin voi hassutella, se voi olla jännittävä ja sykähdyttävä, tai hemmotteleva ilman sen kummempia sivumerkityksiä. Tässä muutama hiukan erilainen häälahjaidea. Lisää poikkeuksellisen hauskoja, vauhdikkaita, tai muuten vaan loistavia häälahjaideoita löytyy ElämysLahjojen verkkosivuilta.

Speedweekend-koeajo kahdelle on vauhdikas häälahja, jonka veroista ei lahjapöydältä löydy. Kevyt, mutta nopea Crosskart-auto kiihtyy nollasta sataan vain 3,5 sekunnissa ja sinkoaa tuoreen avioparin raketinlailla uuden elämän alkuun! Pakettiin kuuluu harjoituskierros ja neljä varsinaista ajokierrosta. Kierrosajat merkitään todistukseen, jonka kuski saa mukaansa koeajon jälkeen. Hyvinkäällä ajettava Speedweekend-koeajo on positiivisella tavalla yllättävä häälahja.

speedweekend
Kuva ei ole otettu esitellystä elämyksestä.

Luonto-Taipaleen ratsastusretki Laavutaivallus kahdelle ei nosta sykettä samalla tavalla kuin kaahaaminen Crosskartilla, mutta tavallisuudesta poikkeava ja mukavasti erilainen häälahja se varmasti on. Hevosten kavioiden kapse Vanhamäen rauhallisilla poluilla, kahden tunnin ratsastustaival, jonka aikana nautitaan lämmintä juomaa ja paistetaan makkaraa, on yhdistävä ja hieno luontokokemus. Aiempaa ratsastuskokemusta ei tarvita. Hevoset ovat rauhallisia ja taivalluksen tahti sovitetaan osallistujien taitotasoon.

Oivallusten Polun Henkilökohtainen Aarrekartta -kurssi kahdelle on inspiroiva häälahja, joka auttaa tuoretta avioparia hahmottamaan, mitä he tulevaisuudeltaan toivovat. Aarrekartta-kurssilla keskitytään haaveisiin ja niiden toteuttamiseen, valjastamaan tietoinen ja alitajuinen mieli voimavaraksi, jolla unelmista tulee totta. Tämä on täydellinen häälahja tosielämän Dharmalle ja Gregille!

Häät ovat onnen ja rakkauden juhla, siksi vakavamielisten häälahjojen sekaan mahtuu myös riemua tuottavia ilonpilkahduksia. Huvipuistopaketti on rento ja kepeä lahja, joka erottuu aterinsettien ja astiastojen joukosta edukseen. ElämysLahjojen kautta voi hankkia rannekkeet Mikkelin Visulahteen, Wasalandiaan, tai vesipuisto Tropiclandiaan. Päivä huvipuistossa on kesäinen häälahja, jolla voi antaa lahjaksi roppakaupalla hyvää mieltä ja yhteisiä ilon hetkiä.

Etsitkö hääparille romanttista lahjaa? Katso romanttiset elämyslahjat ja romantiikkapaketit.

Lue myös 5 elämyksellistä ideaa häälahjaksi.

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. […] Lue myös Elämyksellinen lahja hääparille. […]

Kommentointi ei ole käytössä.