häälahjatrendit, häälahjavinkit, lahja hääparille

Häälahjatrendit 2022: näitä lahjoja pariskunnat toivovat häälahjaksi

mitä häälahjaksi

Mitä häälahjaksi? Häävieraana sinulla on hieman enemmän vastuuta kuin vain pukeutua kauniiseen mekkoon tai siistiin pukuun ja ilmestyä hääkirkkoon ja juhlapaikalle. Sinulla on yksi erittäin tärkeä tehtävä, häälahjan hankkiminen.

Homma on tehty helpoksi, jos pariskunnalta löytyy häälahjalista. Mutta jos lahjalistaa ei löydy, häälahjan hankkiminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Olemme kuitenkin helpottaneet hommaasi ja koonneet kattavan häälahjaoppaan, joten ei syytä huoleen. Kokosimme vuoden 2022 häälahjatrendit yhteen paikkaan.

10 häälahjaideaa pariskunnalle

Tiedätkö häihin liittyvän sanonnan ”jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain sinistä”? No tässä tapauksessa tuolla sanonnalla ei ole merkitystä. Sen sijaan tästä häälahjaoppaasta löytyy jotain taianomaista, jotain ylellistä, jotain pehmeää ja jotain muistorikasta. Häälahjaideoita löytyy siis laidasta laitaan, jokaiselle hääparille.

1. Pullo laadukasta samppanjaa

Hieno samppanja on epätavallinen juhlajuoma monelle, joten se sopii erinomaisesti häälahjaksi tuoden pientä ylellisyyttä hääparin elämään. Samppanjapullon hääpari voi poksauttaa auki jonain erityisenä hetkenä esimerkiksi häämatkalla tai ensimmäisenä hääpäivänä.

2. Magic Dinner

Sanoinhan, että listalta löytyy myös jotain maagista ja tämä illallinen todella on magiaa täynnä. Hääpari pääsee nautiskelemaan kolmen ruokalajin illallisesta ja taikurin salaperäisistä tempuista. Magic Dinneriltä ei makua ja taikaa puutu!

3. Polaroid-kamera

Polaroid-kameralla hääpari ikuistaa häämatkansa ja muita tärkeitä hetkiä yhteisellä taipaleellaan. Muista myös filmit ja kuvakirja, johon pariskunta voi Polaroid-kuvia taltioida!

4. Igluyöpyminen

Mikä olisikaan parempi häälahjaidea kuin taianomainen majoituskokemus! Lasi-iglut ovat valloittaneet niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten matkailijoiden sydämiä jo usean vuoden ajan. Iglussa hääpari pääsee majoittumaan ylellisesti ja nauttimaan toistensa seurasta, luonnon rauhasta ja Lapin eksotiikasta. Hyvällä tuurilla hääpari pääsee ihailemaan revontulia.

5. Nimikoidut kylpytakit

Pehmeä ja lämmin häälahjaidea! Kylpytakkeihin voi kirjailla esimerkiksi pariskunnan etunimet tai tekstit Mr. ja Mrs. Personoitavia kylpytakkeja löytyy esimerkiksi Balmuirin valikoimasta.

6. Lasinpuhalluskurssi

Lasinpuhalluskurssilta jää hääparille konkreettisia muistoja, sillä pariskunta pääsee luomaan omia uniikkeja ja upeita lasiesineitä. Itse puhalletut lasiesineet saa kotiin kurssin jälkeen. Esineitä muotoillaan lasimassasta tavallisesti puhaltamalla, venyttämällä, pyörittämällä tai pihdeillä muotoillen.

7. Keittiökone

Keittiö on kodin sydän! Muista kuitenkin, ettei hääpari kaipaa lahjaksi mitään turhaa. Jos hääpari viihtyy keittiössä ja kaipaa uusia vempeleitä tai jotain spesiaalia kodin sydämeen, tämä voi olla käytännöllinen häälahjaidea. Miten olisi raclette-grilli, AirFryer, yleiskone, kapselikahvikone, vohvelirauta tai fondue-setti?

8. Yöpyminen puussa

Hotellimajoitus ja tavallinen teltta kalpenee tämän majoitusvaihtoehdon rinnalla. Valitse luonnossa viihtyvälle pariskunnalle lahjaksi elämyksellinen yöpyminen puussa. Lahjaan sisältyy Stingray-puumajoituksen vuokraus yhden viikonlopun ajaksi.

9. Pellavalakanat

Häälahjaksi hyvin nukuttuja öitä, kyllä kiitos! Pellavalakanat kestävät aikaa ja ilahduttavat hääparia useiden vuosien ajan. Tässä sinulle erittäin laadukas ja tyylikäs häälahjaidea.

10. Parihaaste panssarivaunulla

Tankkiajelu extremen nälkäiselle hääparille! Parihaasteen aikana hääpari pääsee ottamaan mittaa toisistaan ja kisailemaan sekä rynnäkköpanssarivaunun puikoissa että tarkka-ampujan roolissa. Tämä häälahja jää taatusti mieleen!  

Kirjoittaja: häälahjaekspertti

Saatat myös pitää...